Close

March 13, 2012

Nightcall

belavnica

Bil je večer, pred sabo sem imela čaj in dva ogromna how-to linka za počekirat, ko me nenadoma popade ideja da bi šla sprobat novo oblepleno belavnico in zagonit piciku v to noč. Vzamem lučo, muziko, moptel, kluče in pičimiki. Da vam rečem. Čist super sem jo oblepla. Grip je grejt, nč več ne zebe v roke. To da se belavnca šajna ponoč mi je tud čist ušeč ratal. Morem rečt da mi je bolj ušeč kot po dnev, verjetn tud zard tega ker je blo danes frišno narejeno in še ni bilo časa za občudovanje:)

Piciku sem uspela toliko zrihtat da je vozen, zamenjala zadnjo gumo, zdrgnla rjo in ga očistla, zašvasala pedal ker drgač ni šlo, oblepla belavnco. Sledi še menjava matice na zadnji bremzi, in dodat morem še cel set sprednje bremze+kabli+vsekarpridezraven. Počasi, ampak bo.

In kar je najlepše. Piciku sem kupila za 10 ojrou od soseda. Čez par dni mi je prinesel še sprednji blatnik, ki ga je najdel nekje v garaži. Jezna sem sicer na drugega soseda, ki je celo staro specjalko ki jo je najdel na kosovcih šel pelat med železo, ampk ajt, drugič bom hitreje ukrepala. Za novo zračnco sm dala 3 ojre, za grip pa 3.60.

Magic thing? Grip trak za loparje;)

Pa če tud vas popade nightcall ceste in picikla evo vam muzike in playliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *