Close

August 28, 2011

eyewear project

Zadnje 3 tedne, oziroma, dejmo rečt pol leta,
se ukvarjam s projektom glava-boli.

Oziroma. hum, to je potem že več let.. Vbistvu, se bolj ukvarjam s tem da me glava boli, ker rabim očala, tako se teh 6 mesecev ukvarjam z iskanjem primernih očal.

Na pregled smo prišli, zelo hitro in ugodno čez (naj opomnim, da se da hitreje prit čez kot čakat 3 mesce za prvi pregled;) ),
potem pa nastopi iskanje okvirjev. Vbistvu sem ukvirje iskala že prej, ampak me prodajalci niso glih kaj resno jemali, nisem pa znala tudi povedat kaka očala iščem.

Obiskala skor vse optike v ljubljani, počekirala xx okvirjev in na koncu zbirala med elegantno črno-bele Ralph Lauren (za katere na žalost ne najdem fotografije), ter Blue Bay modre in pa črne. Komaj se odločim za črne, pa mi reče prodajalka da ma še par okvirjev na zalogi s popustom.

Tako sem prišla do svojih novih lepih in udobnih rdečih Diesel okvirjev. Ne samo da so me prišla dost ugodno, še ko sem prišla po očala, mi prodajalka sporoči da mi je pozabla računat popustin da stanejo še en mal manj kot je bilo rečeno. Oh joy there was! Zaenkrat mi služijo kar uredu, glede na to da sem jih kupla s kislico na obrazu, jih komaj čakala v izdelavi, jih zdaj kar z veseljem nosim:)

Med drugimi, ko sem študirala to ogromno študijo korekcijskih okvirjev, sem naštudirala kakšna bodo naslednji okvirji. Ali bodejo Ralph katerih tokrat nisem kupila, ali pa lesena kot sta tile dve krasotici:

Pa še nasvet, vzamte si tolko časa za nakup okvirjev kolko ga rabiste in ne podležite pritiskom prodajalke/kolegov 😉

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *